Werther's Original

Wij zien uw vragen en suggesties met belangstelling tegemoet. Gebruik ons contactformulier om Storck een bericht te sturen of raadpleeg de antwoorden bij Veelgestelde Vragen.

Veelgestelde vragen

Bevatten Werther's Original producten sporen van alcohol?

De verschillende Werther's Original-producten bevatten geen alcohol. Sommige smaakstoffen kunnen echter alcohol bevatten, omdat deze uitsluitend met behulp van alcohol kunnen worden geëxtraheerd. Tijdens het extractieproces komen deze smaakstoffen dus in aanraking met alcohol. De hoeveelheid alcohol die op deze wijze in het eindproduct terechtkomt, is grofweg gelijk aan de hoeveelheid alcohol die door natuurlijke gisting van de vruchten in gewone vruchtensappen ontstaat.

Zijn Werther's Original producten vegetarisch?

Ja, onze Werther’s Original producten zijn geschikt voor vegetariërs. We gebruiken in al onze Werther’s Original producten zuivel als ingrediënt.

Contact

Verplichte invoervelden zijn aangeduid met

Het artikelnummer kan slechts 8 of 13 cijfers lang zijn
Verkeerde tekens ingevoerd
Verkeerde tekens ingevoerd

Graag hier de captcha code invullen

Informatie over productklachten

Feedback van onze gebruikers is zeer belangrijk voor ons. Om uw klacht te kunnen verwerken, vragen we u om de desbetreffende goederen inclusief de verpakking te bewaren. Als we uw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met u opnemen en de verdere stappen uitleggen.