

Werther’s Original – het klassieke Roomsnoepje met de lange traditie
Nieuws van Werther's Original

2022
Werther's Original Soft Choco Eclair
Zo zacht heb je Werther's nog nooit beleefd. Naast de unieke en heerlijke Werther's Original Soft Caramel is nu ook de Soft Choco Eclair verkrijgbaar. Deze variant heeft een chocoladecrème-vulling gecombineerd met de traditionele zachte Werther's Original caramel.

2021
Werther’s Original introduceert Caramel Popcorn
Vanaf 2021 is Werther's Original Caramel Popcorn verkrijgbaar. Het combineert knapperige popcorn met de authentieke Werther's Original caramel dat een unieke en heerlijke smaakervaring creëert.

2019
De zachtste kant van Werther’s Original
Werther’s Original heeft nu ook hele zachte caramels in het assortiment. Werther’s Original Soft Caramel. Zo zacht heb je Werther’s nog nooit beleefd.

2015
Wereldwijde bestseller onder de merken van Storck
Vandaag de dag is Werther's Original in meer dan 100 landen aanwezig en is daarmee een van de meest internationale merken van Storck.

2010
Werther’s Original krokant van buiten, zacht van binnen
Werther’s Original introduceert Caramel & Creme. Het klassieke roomsnoepje met een vloeibare, zachte caramelvulling. Hard van buiten, zacht van binnen.

2009
De zacht smeltende vorm van Werther’s Original
Werther's Original is nu ook verkrijgbaar als chocolade- en caramelspecialiteiten in drie lekkere smaken: Werther's Original Melk, Werther's Original Choco Caramel en Werther's Original Caramelts.

2006
Het suikervrije alternatief
Zoet, romig en overheerlijk: de klassieke roomsnoepjes zijn er nu ook in een suikervrije variant.

1985
Het populaire merk verbindt generaties
Het merk Werther's Echte, later omgedoopt tot Werther's Original, wordt steeds succesvoller. Er is geen tweede merk dat zo populair is - dankzij het succesverhaal van opa en kleinkind dat generaties verbindt.

1975
Werther's Echte verovert Nederland
Met een uniek recept en jarenlange ervaring in het maken van caramelsnoepjes, is het merk Werther’s Echte voor het eerst verkrijgbaar in heel Nederland.

1909
De uitvinding
Het gebeurde in het stadje Werther anno 1909. Daar creëerde banketbakker Gustav Nebel op het hoogtepunt van zijn kunnen zijn beste snoep. Als ingrediënten gebruikte hij verse room, echte boter, witte kristalsuiker, goudgele kandij, een snufje zout en een hoop tijd. Zo ontstond het eerste recept voor zijn populaire roomsnoepjes.
Er is in al die jaren veel veranderd – maar sommige dingen zijn hetzelfde gebleven.
