Knoppers, het lekkere tussendoortje 
– en de dag is van jou!
Knoppers, het lekkere tussendoortje
– en de dag is van jou!
Knoppers logo

Het lekkere tussendoortje

Sinds de productintroductie van Knoppers in 1997 in Nederland is de melk-hazelnootwafel een echte verkooptopper: knapperig gebakken wafels, heerlijke melk- en zachte hazelnootcrèmevulling, verfijnd met geroosterde stukjes hazelnoot. Op het werk, op school of onderweg even pauzeren met een lekker knapperige Knoppers en daarna weer vol goede moed verder!

Knoppers

Als 's ochtends om 10 uur het eerste werk erop zit, dan is Knoppers precies wat je zoekt: Knoppers is de kleine, lekkere en bovendien voedzame oppepper voor tussendoor. Knoppers - en je kan weer door!

Knoppers NutBar

Half vier’s middags in Nederland – of het nu de NutBar, de PeanutBar, de NutBar Dark of de CoconutBar is - neem een ontspannen pauze met één van de heerlijke Knoppers bars … en je kunt er weer tegenaan!

Geschiedenis
Het succesverhaal van Knoppers in Nederland en in meer dan 40 landen wereldwijd: „Knoppers. En je kan weer door!“

2023

Wat begon als een limited edition ...

... is nu permanent beschikbaar: de populaire smaken Knoppers Black & White en Knoppers Peanut. Dit heerlijke tussendoortje duo biedt voor ieder wat wils - perfect voor de typische Knoppers momenten!

2017

20 jaar Knoppers – wereldwijd succesvol

Knoppers bestaat al 30 jaar in Duitsland en 20 jaar in Nederland. De lekkere melk-hazelnootwafel wordt steeds populairder en is inmiddels in meer dan 40 landen verkrijgbaar.

Knoppers 2013: 30 years of Knoppers - worldwide success