… er zit meer plezier in Toffifee!
… er zit meer plezier in Toffifee!
Toffifee logo

… er zit meer plezier in Toffifee!

Een kuipje van zachte karamel met een smeuïg hart. In 1973 kwam Toffifee op de Duitse markt als wereldwijde innovatie. Een jaar later startte ook de verkoop in Nederland. Vandaag de dag genieten mensen in meer dan 100 landen van Toffifee. Geen wonder, want wat in Toffifee zit, vindt iedereen lekker: een krokante hazelnoot in een kuipje van zachte karamel, pralinécrème en een druppel heerlijke chocolade!

Toffifee Limited Edition

...er zit nog meer lekkers in Toffifee - met deze nieuwe Limited Edition van Toffifee! Toffifee is hét kenmerkende karamel kuipje waarin meerdere smaaksensaties samenkomen en het enige chocolaatje dat bij alle gezinsleden in de smaak valt. Nu kan iedereen tijdelijk genieten van zowel de klassieke Toffifee als deze nieuwe Limited Edition.

Toffifee

Toffifee is een verwennerij voor iedereen: een krokante hazelnoot, in een kuipje van zachte karamel, heerlijke pralinécrème, en een druppel chocolade.

Geschiedenis
In 1973 een wereldprimeur, nu in meer dan 100 landen verkrijgbaar: het succesverhaal van Toffifee

En het verhaal is nog niet klaar

Vandaag

Het succesverhaal van Toffifee gaat verder. In 2014 was Toffifee al in meer dan 100 landen verkrijgbaar. En tot op de dag van vandaag blijkt uit tal van receptideeën voor taarten, muffins of gewoon puur: Toffifee inspireert talloze fans over de hele wereld.

Toffifee up until now: Neverending

2010

Op de Nederlandse televisie

Als verwennerij voor het hele gezin verschijnt Toffifee in 2010 voor het eerst met een TV-commercial op de Nederlandse televisie.

2000

Wereldwijd succes

Toffifee behoudt zijn unieke positie in de nieuwe eeuw. Ook groeit de populariteit van Toffifee over de hele wereld. De combinatie van de vier ingrediënten is een verwennerij voor de hele familie.

Toffifee 2000: Wordwide success

1990

Voor jong en oud

Luidruchtig, kleurrijk en een beetje gek, dat waren de jaren 90. Hoe waren deze jaren voor Toffifee? Op TV gingen jong en oud op ontdekkingsreis en keerden terug naar huis wanneer Toffifee op tafel kwam.

Toffifee 1990: For young and old

1980

Onmiskenbaar Toffifee

„… er zit meer plezier in Toffifee!“ Met een nieuwe slogan en als verwennerij voor het hele gezin verschijnt Toffifee in de eerste TV commercials op de Duitse buis.

Toffifee 1980: Unmistakably Toffifee

1973

Tot op de dag van vandaag uniek

Zwartbruin en een hazelnoot. Zo wordt Toffifee in 1973 in Duitsland en een jaar later ook in Nederland en Oostenrijk geïntroduceerd. De kleine energie snack voor werkende vrouwen groeide al snel in populariteit. Met Toffifee had Storck een wereldprimeur.

Toffifee 1973: Unique even this day