Werken bij Storck

Bij Storck draait alles slechts om één ding: wij creëren plezier. Onze medewerkers vormen de basis van wat Storck al meer dan 100 jaar zo speciaal maakt. Daarom zoeken wij mensen met een breed scala aan vaardigheden die onze passie delen en die met ons willen groeien; mensen die willen beleven wat het betekent om te werken bij een familiebedrijf dat door de eigenaar wordt geleid.

Welkom bij Storck!
Werken bij Storck
Onze Bedrijfscultuur

De cultuur van ons familiebedrijf is gebaseerd op tradities die in de loop van ruim 100 jaar zijn ontstaan. Tegenwoordig zijn we een familiebedrijf dat wereldwijd actief is en dat 21 internationale dochtermaatschappijen telt. Een belangrijke reden van ons aanhoudend succes is dat onze medewerkers authentieke personen zijn die hun passie in hun dagelijkse werk tot uiting brengen en aan anderen communiceren.
 

Onze leiderschapswaarden

Performance, Passion, Sense of belonging: deze drie kwaliteiten zijn leidend voor de leiderschapswaarden van Storck. Vandaar dat wij veel toewijding van onze medewerkers verwachten die wij belonen met prima ondersteuning en aanmoediging. Onze managers voeren dagelijks met hart en ziel hun taken uit en dat levert hen de enthousiaste steun van hun teams op. Zij werken uitstekend samen en creëren een inspirerende werksfeer, want het succes van Storck is alleen mogelijk dankzij de samenwerking met alle medewerkers.