merci

Wij zien uw vragen en suggesties met belangstelling tegemoet. Gebruik ons contactformulier om Storck een bericht te sturen of raadpleeg de antwoorden bij Veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Bevat merci dierlijke bestanddelen?

Plantaardige producten en zuivel vormen de basis voor onze merci-producten. De krokante amandelvariant van merci Finest Selection assorti bevat ook het eiwit van kippeneieren als ingrediënt.

Bevatten merci producten sporen van alcohol?

merci-chocolade bevat geen alcohol. Sommige smaakstoffen in de chocoladevullingen kunnen echter alcohol bevatten, omdat deze uitsluitend met behulp van alcohol kunnen worden geëxtraheerd. Tijdens het extractieproces komen deze smaakstoffen dus in aanraking met alcohol. De hoeveelheid alcohol die op deze wijze in het eindproduct terechtkomt, is grofweg gelijk aan de hoeveelheid alcohol die door natuurlijke gisting van de vruchten in gewone vruchtensappen ontstaat.

Bevat merci gluten?

De meeste van onze producten voldoen aan de wettelijke normen en de normen van de Duitse Coeliakievereniging voor glutenvrije voeding (maximaal 20 mg gluten per kg voeding).

De krokante amandelvariant van merci Finest Selection assorti is niet glutenvrij; deze bevat tarwe-eiwit en tarwemout.

Deze informatie geldt voor de huidige recepten en kan in de toekomst veranderen. Raadpleeg de lijst met ingrediënten op de productverpakking.

Contact

Verplichte invoervelden zijn aangeduid met

Informatie over productklachten

Feedback van onze gebruikers is zeer belangrijk voor ons. Om uw klacht te kunnen verwerken, vragen we u om de desbetreffende goederen inclusief de verpakking te bewaren. Als we uw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met u opnemen en de verdere stappen uitleggen.