Knoppers

Wij zien uw vragen en suggesties met belangstelling tegemoet. Gebruik ons contactformulier om Storck een bericht te sturen of raadpleeg de antwoorden bij Veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Bevat Knoppers dierlijke bestanddelen?

Knoppers bevat melk, beter gezegd melkproducten. Dit zijn de enige bestanddelen die afkomstig zijn van dieren.

Bevat Knoppers sporen van alcohol?

Alcohol wordt niet als ingrediënt aan Knoppers toegevoegd. Op basis van de huidige receptuur kunnen wij ook de kleinste sporen van alcohol in de gebruikte aroma’s uitsluiten.

Welke kant van Knoppers is de bovenkant en welke de onderkant?

Het hangt ervan af hoe u ertegenaan kijkt: Knoppers heeft in feite twee goede kanten en die kunnen beide als de lekkerste worden beschouwd.

Als de Knoppers wafels de productielijn verlaten, zit de chocoladekant aan de onderzijde. Dit is het gevolg van de opeenvolging in de productiestappen. Wanneer de Knoppers wafels bijna voltooid zijn, worden ze aan één kant van een chocoladelaagje voorzien.

Hoe kan ik de Knoppers in een multipack van elkaar scheiden?

De Knoppers in een multipak zijn heel eenvoudig van elkaar te scheiden: de verpakking is tussen de individuele Knoppers van een perforatielijn voorzien. Volg de perforatielijn met uw vingernagel of een scherp voorwerp om één Knoppers uit het pak te halen.

Contact

Verplichte invoervelden zijn aangeduid met

Het artikelnummer kan slechts 8 of 13 cijfers lang zijn
Verkeerde tekens ingevoerd
Verkeerde tekens ingevoerd

Graag hier de captcha code invullen

Informatie over productklachten

Feedback van onze gebruikers is zeer belangrijk voor ons. Om uw klacht te kunnen verwerken, vragen we u om de desbetreffende goederen inclusief de verpakking te bewaren. Als we uw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met u opnemen en de verdere stappen uitleggen.