Dickmann's

Wij zien uw vragen en suggesties met belangstelling tegemoet. Gebruik ons contactformulier om Storck een bericht te sturen of raadpleeg de antwoorden bij Veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Bevat Dickmann's sporen van alcohol?

Wij gebruiken geen alcohol als ingrediënt. Het is echter mogelijk dat een zeer kleine hoeveelheid alcohol als oplosmiddel voor geur- en smaakstoffen wordt gebruikt. Tijdens het productieproces verdampt de meeste alcohol, waardoor het potentiële alcoholrestant minder dan 0,1% bedraagt. Ter vergelijking: vruchtensappen mogen een wettelijk toegestane alcoholrestant van maximaal 0,3% bevatten.

Bevat Dickmann's gluten?

Wat het recept betreft, kunnen de vulling en het chocoladelaagje van de zachte marshmallows van Dickmann’s als glutenvrij worden beschouwd. We kunnen echter niet voorkomen dat sporen van de wafels die we gebruiken in de marshmallowvulling terechtkomen. Onze zachte marshmallows met een chocoladelaagje bestaan uit een wafeltje waarop een van eiwit gemaakte marshmallowvulling is aangebracht die vervolgens met een laagje chocolade is bedekt.

Zijn ze van verse eieren gemaakt?

Wij gebruiken geen verse eieren; de marshmallow is gemaakt van eiwitpoeder. Tijdens het productieproces wordt dit gepasteuriseerd (verhit) om het aantal pathogene microben te verminderen.

Waarom hebben de Super Dickmann’s-marshmallows geen laagje witte chocolade of melkchocolade?

Waarom hebben Schoko Strolche-chocozoenen alleen een laagje witte chocolade? 

Uit alle consumentenonderzoeken die wij hebben uitgevoerd, blijkt dat de meeste consumenten Super Dickmann’s met een laagje pure chocolade het lekkerst vinden. Het bijzonder krokante laagje donkere chocolade is veruit het populairst. Daarom houden wij ons bij de productie van onze Super Dickmann’s aan het traditionele recept.

Onze Schoko Strolche-chocozoenen bieden verscheidenheid en zijn bedoeld voor liefhebbers van witte chocolade en melkchocolade. Wat de chocolade buitenzijde betreft, kunt u kiezen uit de varianten puur, melk of wit. Dickmann’s Schoko Strolche-chocozoenen zijn juist zo populair omdat ze in deze verschillende chocoladevarianten verkrijgbaar zijn.

Consumentenonderzoeken hebben aangetoond dat er weinig vraag is naar een pak Dickmann’s chocozoenen die alleen een laagje witte chocolade hebben. We zijn daarom niet van plan in de toekomst een dergelijke variant te realiseren. We willen immers dat onze Dickmann’s chocozoenen als u ze in de winkel koopt even vers zijn als op de dag dat ze werden gemaakt. Als we een pak met slechts één variant op de markt brachten, zouden wij vanwege de geringe vraag de versheid niet kunnen garanderen.

Contact

Verplichte invoervelden zijn aangeduid met

Graag hier de captcha code invullen

Informatie over productklachten

Feedback van onze gebruikers is zeer belangrijk voor ons. Om uw klacht te kunnen verwerken, vragen we u om de desbetreffende goederen inclusief de verpakking te bewaren. Als we uw e-mail hebben ontvangen, zullen we contact met u opnemen en de verdere stappen uitleggen.