merci dat jij er bent.
merci dat jij er bent.
merci logo

Dank je betekent merci

Heerlijke chocoladestaafjes, gemaakt van de beste ingrediënten en per stuk verpakt in een goudkleurige wikkel: Zo vindt merci sinds 1965 in Duitsland en sinds 1979 in Nederland rechtstreeks de weg naar de harten van de mensen. Geen wonder, want merci is de cadeauchocolade om op een bijzondere manier dank je wel te zeggen. Dank je betekent merci: merci, dat jij er bent.

merci Chocolade tabletten

Vier kleine, verfijnde chocolaatjes, stuk voor stuk in goud verpakt. Een unieke smeltsensatie – in vier heerlijke smaken.

Geschiedenis
Thank you means merci. Today, in more than 100 countries all over the world, people say thank you with merci.
Dank je betekent merci. Vandaag de dag zeggen mensen in meer dan 100 landen bedankt met merci.

2019

Nieuwe merci Petits collections

Nog meer kleurrijke variëteit om te delen! Met een nieuw uiterlijk en meer verschillende smaken, bieden de verschillende merci Petits collections een heerlijk klein chocolademomentje voor elke smaakvoorkeur.

2017

Nieuw: chocoladetabletten

Iedere verpakking biedt 4 kleine tabletjes van 25g, individueel in goud verpakt en overheerlijk zacht-smeltend: de nieuwste veelbelovende telg uit de merci-familie.

merci 2015: Nieuw: chocoladetabletten

2014

Meer keuze voor liefhebbers van knapperige chocolade

Sinds 2014 nieuw in het assortiment: merci Amandel in vier soorten (Amandel-hazelnoot, Wit-krokante amandel, Melk-torrone en Puur-amandel).

merci 2013: Meer keuze voor liefhebbers van knapperige chocolade

2011

De feestdagen worden nog aangenamer

Sinds 2011 bevat het merci assortiment ook speciale aanbiedingen voor de feestdagen: De paashaas en de Kerstman maken sindsdien samen met heerlijke paaseieren en kerstballen in verschillende soorten beide feesten nog aangenamer.

merci 2011: De feestdagen worden nog aangenamer
merci 2011: De feestdagen worden nog aangenamer

1996

Kleine momenten, puur genot

Nogmaals uitbreiding van de merkenfamilie: Sinds 1996 zijn de populaire soorten van merci er ook in het klein - voorheen bekend als merci Pur. Het ideale product om van te genieten, te geven en te delen.

merci 1996: Kleine momenten, puur genot

1995

De merkenfamilie groeit

In 1995 komt merci Crocant op de markt, een chocoladespecialiteit met een knapperige krokante kern van hazelnootcrème, verrijkt met amandelen en omhuld met merci-chocolade.

merci 1994: De merkenfamilie groeit

1988

Er wordt geschiedenis geschreven.

Sinds 1988 is er het heel bijzondere bedankje: “merci, dat jij er bent”.
In die tijd wordt merci Finest Selection, bestaande uit 8 zorgvuldig geselecteerde soorten, al cadeau gegeven.

merci 1988: A claim conquers the world

1965

Recht uit het hart: merci

Begin van het succesverhaal! Storck verrast in 1965 in Duitsland en in 1979 in Nederland met een volledig nieuw chocolade-aanbod: een selectie heerlijke chocoladestaafjes, per stuk in een goudkleurige wikkel verpakt - als het ultieme kleine bedankje.

merci 1965: merci from the bottom of my heart