Wat is 'ie Dickmann!
Wat is 'ie Dickmann!
Dickmann's logo

Wat is 'ie Dickmann!

Knapperig, schuimig, overgoten met chocolade: de supergrote Super Dickmann’s zijn samen met de kleine ondeugende Schoko Strolche de absolute supersterren onder de chocozoenen.

Super Dickmann’s

De originele Super Dickmann’s zijn supergroot, met knapperige chocolade en schuimig. En met de onmiskenbare “D“ op de knapperige wafel. Samen met familie, onderweg met vrienden of als cadeau voor een verjaardag - genieten kan bij elke gelegenheid.

Dickmann’s Schoko Strolche

Klein, ondeugend en ongelooflijk lekker! De Dickmann’s Schoko Strolche zijn weliswaar mini, maar zorgen voor maximaal plezier. Met pure, witte of melkchocolade - genieten voor het hele gezin.

Geschiedenis
Dickmann's histroy
Wat is 'ie Dickmann! ... Hoe Dickmann’s de grootste onder de schuimzoenen werd.

2012

Dikke paasverrassing

Dickmann’s komt in 2012 met een succesvolle productinnovatie: Voor Pasen brengt het merk zijn klassieker in eivorm als “Dikke eieren” in de Duitse schappen. Wit van buiten en met kleurrijke krokante rijstkorrels in een transparante eierdoos zijn ze een echte blikvanger in het paasmandje.

Dickmann's 2012

2009

De Schoko Strolche komen eraan!

De “Mini Dickmann’s” worden omgedoopt tot “Dickmann’s Schoko Strolche”.

Dickmann's 2009

1992

“Dickmann's” breidt de productiecapaciteit uit

“Dickmann‘s” verhuist de productie van Iserlohn naar Halle en breidt op de nieuwe locatie de productiecapaciteit uit.

1990

Met “Mini Dickmann‘s” wordt de volgende grote slag geslagen

In 1990 komen Mini Dickmann‘s met de slogan “de kleintjes voor de groten” in drie lekkere chocovarianten in de supermarkt.

Dickmann's 1990

1985

Super Dickmann’s komen op de markt

Storck neemt in 1981 het bedrijf “Dickmann” over en introduceert in 1985 in Duitsland en in 1988 in Nederland met de slogan “Wat is ‘ie Dickmann!“ Super Dickmann’s, die ook weer een verkooptopper in het assortiment worden. De schuimzoenen worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, versheid en speciaal ontwikkelde heerlijke chocolade. De “Dickmann‘s” in de versbox is inmiddels synoniem aan de chocozoen.

Dickmann's 1985