Werther’s Original Soft Caramel & Soft Choco Éclair

Zo zacht heb je Werther’s nog nooit beleefd! Soft Caramel: zacht caramel genot gecombineerd met de unieke Werther’s smaak & Soft Choco Éclair: Chocolade omhuld met de zachte en traditionele Werther’s Original Caramel.

Deze zachte caramelvarianten van Werther’s Original laten het hart van de caramelfans onder ons sneller kloppen! Ze hebben de authentieke Werther’s caramelsmaak en zijn zo romig en zacht, dat de caramel smelt op je tong.

 

Werther's Original Soft Caramel combineert bijzonder, zacht caramel genot met de unieke Werther's smaak. De Werther’s Original Soft Choco Éclairs bevatten een heerlijke chocoladecrème-vulling en zijn omhuld met de traditionele en unieke Werther’s Original caramel. Deze nieuwste toevoeging aan de Werther's familie, breidt het geliefde caramelaanbod van Werther’s verder uit met een volledig nieuwe, zachte manier om te genieten van Werther's. Beide varianten zijn gemaakt met veel liefde en zorg, volgens het traditionele Werther's recept en van de beste ingrediënten. De nieuwe Werther’s varianten laten je even onbezorgd genieten.

 

Ontdek nu zelf deze zachte kanten van Werther's. Werther's Original Soft Caramel is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, en Werther’s Original Soft Choco Éclair vanaf nu bij Albert Heijn! Ga voor meer informatie naar de Werther's Original website.