merci Nationale Bedankdag 2022!

Wie bedank jij vandaag? Vandaag is het 21 september - dé dag waarop we stil staan om elkaar te bedanken. Dit kunnen grote dingen zijn, maar ook de alledaagse (kleinere) momenten.

Op 21 september viert merci Nationale Bedankdag in Nederland. Op deze dag willen we mensen inspireren om elkaar eens wat vaker te bedanken, juist voor de kleine, alledaagse dingen. Denk aan de plantjesverzorger, pakketjesaannemer, klassenhulp, hondenuitlater, rots in de branding…  We willen van bedanken een dagelijkse gewoonte maken en Nationale Bedankdag is een mooie dag om hier extra aandacht aan te geven.

Ter ere van Nationale Bedankdag trekt merci het land in met een speciale bedanktruck, waar je een gratis kopje koffie en chocolaatje kunt krijgen. Daarnaast kan je ook leuke kaartjes en covers voor je merci verpakking meenemen. De start was afgelopen vrijdag in Delft en vandaag eindigt de tour in Utrecht. Daar staat de merci bedanktruck van 10 uur tot 20 uur in Hoog Catharijne met als verrassing een klein optreden van Maan van 14.00 tot 15.00 uur.